2020-01-21 13:54:20• hírek • Bede Emőke

Védőhálóval előznék meg a további baleseteket

2019 októberében egy, a Szatmárudvari Általános Iskolában történő baleset borzolta a kedélyeket Szatmár megyében: egy nyolcadikos fiú megcsúszott a lépcsőkorláton, majd több métert zuhant a lépcsőházban.

Október 25-én a Szatmárudvari Általános Iskola egyik nyolcadikos diákja a 9 órai szünetben leesett a lépcsőkorlátról. A szolgálatos tanár azonnal riasztotta a mentőszolgálatot, az iskola igazgatója pedig értesítette a rendőrséget, a polgármesteri hivatalt, illetve a tanfelügyelőséget is. A rendőrség azonnal nyomozást indított, hogy megállapítsák, miként esett le a diák a lépcsőkorlátról. A biztonsági kamerák felvételei szerint a gyerek késve, 8 óra 48 perckor érkezett meg az iskolába a tanárok számára kijelölt kaput használva. Bement az osztályba, majd ahogy kicsengettek, el is hagyta a termet. A kamerák által rögzített képsorokon tisztán kivehető, ahogy a gyerek 8 óra 52 perckor felül a lépcsőkorlátra, majd egy adott pillanatban leesik.


A további balesetek elkerülése érdekében az iskola vezetése nemrégiben úgy döntött, védőhálóval látják el a lépcsőházat. Az alábbi képeken a frissen felszerelt hálót lehet megtekinteni.





Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: